Sfaturi pentru organizarea nunții

Sfaturi pentru organizarea nunții

Probabil că v-ați întrebat de multe ori de unde să începeți cu organizarea nunții, ce pași să parcurgeți sau cu cine să vă sfătuiți. Regula numarul 1 și cea mai importantă este: nu întreba familia, prietenii sau rudele despre nunta ta! Nu cere sfaturi celor din jur pentru că părerile sunt împărțite și subiective. Fiecare îți va descrie cum și-ar dori ei să arate nunta lor sau cum a fost când ei s-au căsătorit.

Tocmai de aceea nunta trebuie să vă reprezinte în totalitate, pe voi ca persoane și în primul rând pe voi ca și cuplu, ca un tot unitar.

Despre fotograf

Subiectul acesta l-am dezbătut într-un alt articol tot aici pe blog și v-am explicat de ce fotograful trebuie ales prima dată. V-am prezentat acolo pe larg argumentele alegerii unui fotograf și v-am enumerat lucrurile pe care un fotograf le va face și ajutorul adus de el în nunta voastră. Am zis-o atunci și o susțin și acum: fotograful este primul ce trebuie ales atunci când începeți organizarea nunții!

Despre restaurant

Localul perfect nu există și de lucrul acesta trebuie să fiți conștienți din start. Toate restaurantele au câte ceva ce poate deranja, însă important este să alegeți ceva potrivit pentru voi. Meniul poate fi creat în funcție de gusturile și preferințele voastre, dar și aspectul sălii: aranjamentul meselor, florile și alte decoratiuni pot face din local unul de vis, așa cum vă imaginați și vă doriți voi.

Despre muzică

Un alt factor foarte important într-o nuntă este muzica. Aveți nevoie de o formație bună care să scoată invitații pe ringul de dans. Dacă invitatii se distrează și se simt bine, din start nunta voastră este o reușită. Veți găsi pe piață foarte multe formații și foarte mulți DJ, cu prețuri ce vor varia de la cele mai mici, la prețuri ce poate vi se vor părea exorbitante. Important este să puteți discuta cu formația sau DJ-ul ales și ca ei să simtă pulsul petrecerii, să simtă invitații și să creeze atmosferă. Pentru că dacă lucrurile acestea vor merge strună, nunta voastră va fi clar un succes. Invitatii își vor aminti buna dispoziție, faptul că au dansat, au jucat și faptul că s-au simțit bine!

Despre Wedding Planner

Știu că poate fi o modă să îți angajezi un organizator de nunți, dacă nu vreți să alergați și să stabiliți voi toate detaliile, însă o nuntă care să fie pe sufletul vostru și să vă reprezinte, nimeni în afară de voi nu o poate creea. Din punctul meu de vedere, wedding planner-ul este este un tampon permanent intre mine si client, dacă eu aș fi cel care s-ar căsători m-aș ocupa împreuna cu partenera mea de tot ce înseamnă nunta noastră și nu aș lăsa toate detaliile pe mâna unui străin. Dar asta rămâne la alegerea fiecăruia și fiecare este liber să își planifice nunta așa cum crede de cuviință.

Am avut si colaborari perfecte cu wedding planneri, cei care mi-au cerut parerea in ceea ce priveste fotografia.

 

Restul detaliilor ce consta în coafură, machiaj, îmbrăcăminte, acestea sunt la latitudinea fiecărei persoane. Important este să faceți probe înainte de varianta finală și să vă bazați pe profesioniști. Atât coafura și machiajul, rochia și costumul mirelui, reprezintă detalii extreme de importante. Toată lumea va fi cu ochii pe voi pentru că de ce nu, voi sunteți vedetele serii.

Cele enumerate mai sus reprezintă un TOT, un amalgam de lucruri ce pun baza vieții voastre împreună de acum încolo! Nunta încununează relația voastră și este primul vostru pas spre o nouă etapă, voi ca și familie!

 

 

YouTube

Blog

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 4.8 / 5. Numar de voturi: 33

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 1.016 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *