Care este prețul unui fotograf profesionist de nuntă?

 

Prețul unui fotograf profesionist de nuntă

 

 

 

Se spune că în preț stă calitatea, că plătești pentru ceea ce primești și asta e universal valabil, de la alimente la prestări servicii, la produse, la articole de îmbrăcăminte.

Se întâmplă nu o dată, ci de mai multe ori să auzim veșnica întrebare: „Dar cât costă?”. Înainte de a întreba prețul, trebuie să avem în vedere și să luam în considerare ce ne este oferit în preț, trebuie să cântărim deciziile fără a fi influențați de acest aspect, mai ales când acele decizii dăinuiesc peste ani. Ne putem zgârci poate la un costum pe care oricum îl purtăm doar o singură dată, ne putem chibzui la diferite mofturi pe care le avem pentru nuntă, dar este bine si normal să facem economii atunci când alegem fotograful?

Vi s-a întâmplat vreodată să luați mult și prost sau ieftin, dar de proastă calitate? Mie da. De aceea trebuie să cântărim bine lucrurile la care putem să facem economii și cele în care trebuie să investim mai mult!
Probabil că în căutările voastre pentru fotograful de nuntă perfect veți întâlni mai multe categorii de prețuri: de la cele mai mici, la unele chiar exagerate.

Ce anume va doriti

Înainte de toate trebuie să stabiliți ce anume vă doriți: dacă vă doriți fotografii facute de fotografi aflați la început de drum, atunci prețul mic este complet justificat. La început investiția în aparatură nu este una foarte mare, iar experiența se acumulează în timp. Însă dacă vă doriți ca amintirea nunții să rămână peste ani, atunci prețul trebuie să fie unul just. Calitatea aparaturii folosite de fotograf spune foarte multe despre acesta, dar și despre pozele realizate de el. Bineînțeles că aici intervine și talentul fotografului de a surprinde momentele și modul în care acesta alege să prelucreze pozele finale.

Fotograf profesionist

Și aici nu vreau să supăr pe nimeni când spun aceste lucruri pentru că toți am fost începători și toți am avut de învățat, dar faptul că am investit în workshop-uri, în seminarii și multe ore de muncă ne aduce titulatura de fotograf profesionist. Nimeni nu spune că meseria de fotograf este ușoară, dar este foarte frumoasă. Pentru ca un fotograf să ajungă profesionist, pe lângă talentul acestuia, acesta trebuie să stăpânească anumite trucuri în fotografie, este nevoie de o investiție în workshop-uri, în cursuri, în seminarii, în documentare. Double Double Bonus Poker – 5 consecutive card hands trigger the gta online best casino game to make money bonus.

Astfel că fotografia, ca orice meserie se poate învăța și se poate „fura” și după aceea fecare își stabilește prețul pe care îl consideră potrivit pentru ceea ce face și ceea ce oferă viitorilor miri. Fotograful este cel în măsură pentru a vă comunica cea mai bună ofertă pentru voi, prețul acesteia, cât și ce cuprinde pachetul și ce servicii vă sunt oferite în acest preț.

fotografie de nunta constanta
Prețul unui fotograf profesionist bun este dat de 3 mari aspecte:

• calitatea aparaturii din dotare
• editarea foto de după eveniment si softurile necesare acestui lucru
• talentul și recomandările fotografului

Un fotograf profesionist ce se respectă și își respectă munca se va axa doar pe ceea ce se pricepe să facă cel mai bine și anume să fotografieze, să colaboreze cu viitori miri, să ofere sfaturi, să fie focusat pe tot ce înseamnă fotografie, fără a fi distras de grija filmării sau de a cabinelor foto. Poate veți găsi persoane ce vor fi 3 în 1 pentru o nuntă (vor filma, vor face poze și vor avea și o cabină foto), dar oare acea persoană va reuși să ducă toate cele 3 atribuții la bun sfârșit cu brio? Greu de crezut! De aceea, un fotograf bun se axează pe ceea ce știe el să facă cel mai bine: să surprindă emoții prin lentila aparatului de fotografiat!

Chiar dacă pare greu de crezut, cea mai migăloasă muncă și cea mai solicitantă nu este în timpul nunții, ci după nuntă când începe prelucrarea materialelor și realizarea albumelor de nuntă. Este munca ce implică softuri scumpe, aparatură performantă și multe zile și nopți nedormite pentru că aceste lucruri implică minuțiozitate și seriozitate.

Așadar, deși lucrurile pot părea destul de simple, însă prețul unui fotograf profesionist depinde de multe lucruri și trebuie să alegeți în primul rând calitatea, pentru că în calitate se reflectă nunta voastră și sunt amintirile voastre ce vor dăinui peste ani. Dați șansa unui fotograf profesionist și nu unui amator să dea contur poveștii voastre numită NUNTĂ!

 

 

Portofoliu

 

 YouTube

 

 

 

Utile / Etichete:  fotograf profesionist constanta

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 5 / 5. Numar de voturi: 12

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 427 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *