Trucuri pentru fotografia de nuntă perfectă

Trucuri pentru fotografia de nuntă perfectă

 

fotograf nunta constanta petrica sima

 

 

            Cu toții ne dorim să avem amintirile perfecte despre nunta noastră și de multe ori din cauza emoțiilor, parcă nu reușești să reții toate evenimentele petrecute și toți pașii din nunta ta. Îți amintești fragmente, mici frânturi din întreaga zi și noapte, însă tocmai din acest motiv fotograful de nuntă trebuie ales cu atenție pentru că el este cel care va surprinde amintirile voastre.

          Atunci când iei hotărârea că vrei să te căsătorești, ca mireasa gândul te se duce prima dată la rochia de mireasă și la poze, pentru că așa sunt femeile construite. Ba mai mult, îți pregătești viitorul soț cu un an înainte și îi tot faci observații „la nuntă să nu stai așa la poze” sau „să dai tot ce ai mai bun în pozele de la nuntă”. Sună cunoscut, nu? Pentru ca ziua nunții să fie perfectă, iar amintirea ei să fie una de neuitat, o importanță majoră o au fotografiile, iar de voi depinde să vă faceți plăcuți în fața aparatului de fotografiat.

          Tocmai de aceea, dacă aveți emoții în această privință, vă ajutăm cu mici sfaturi pentru fotografia perfectă:

  1. Coafura și machiajul miresei sunt esențiale în acest tablou. Pentru a te simti bine în pielea ta și a cocheta cu aparatul de fotografiat, este imperios necesar să te simți frumoasă. Având o coafură și un machiaj reușit și potrivit fizionomiei tale, fotografiile vor ieși perfect.
  2. Fiți naturali. Nimeni nu vrea să vadă un manechin în poze sau ceva forțat. Zâmbiți natural, stați natural, purtați-vă normal.
  3. Ascultați cu atenție sfaturile fotografului. Regula aceasta e de aur deoarece fotograful știe cel mai bine cum vă vedeți prin obiectiv și știe cum să vă pună în valoare.
  4. Be yourself! De cele mai multe ori, cele mai reușite poze sunt cele „furate”. Îmbrățișați-vă, sărutați-vă, soptiți-vă în ureche, priviți-vă…faceți tot ce vă trece prin cap și tot ce simtiți în acele momente. Pozele acelea exprimă emoție și trăire.
  5. Exersați în oglindă acasă și descoperiți unghiurile care vă avantajează, astfel când va veni timpul ședinței foto, să fiți pregătiți și să știți să vă puneți în valoare.

Așadar, lăsați emoțiile deoparte, înarmați-vă cu răbdare (aviz mirilor) și multă bună dispoziție, fiți receptivi la sfaturile fotografului și veți avea amintiri de neuitat.

Zâmbiti, râdeți, fiți fericiți!

E atât de simplu!

 

Portofoliu

 

Trucuri pentru fotografia de nuntă perfectă

Momentele de neuitat sunt datorate unu fotograf nunta constanta, de ce este important sa contractam fotograf nunta constanta? Fotografie nunta constanta este singura dovada palpabila din toata nunta. Pentru o nunta perfecta trebuie sa tinem cont de multe aspecte si sa luam in considerare un fotograf profesionist in Constanta.

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 4.9 / 5. Numar de voturi: 34

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 1.204 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *