Top 5 melodii pentru Dansul Mirilor

Top 5 melodii pentru Dansul Mirilor

 

 

Pe ultima suta de metri in pregatirea nuntii voastre, mai aveti de pus la punct ultimele detalii si de obicei aranjatul invitatilor la mese si alegerea melodiei pentru dansul mirilor sunt lasate ultimele pe lista.

Dansul mirilor este unul dintre momentele ce pune presiune pe voi pentru ca ochii tuturor invitatilor vor fi atintiti asupra voastra. Va fi momentul cand se va da startul petrecerii si acesta va fi momentul care va marca inceputul vietii in doi; va fi primul dans in calitate de Mrs. and Ms.

De aceea, dansul vostru nu trebuie sa para ceva fortat, ci trebuie ca totul sa decurga din suflet, astfel ca melodia pentru dansul mirilor trebuie sa reprezinte ceva pentru voi, sa aiba insemnatate. Fie ca este melodia voastra ca si cuplu, fie ca spune povestea voastra de iubire, fie ca este aleasa special doar pentru acest moment, melodia trebuie să fie pe placul şi pentru sufletul vostru.

Ca sa vin in ajutorul vostru, in caz ca sunteti in dificultate in a alege melodia pentru inceputul petrecerii, am ales 5 melodii, care dupa pararea mea, sunt perfecte pentru acest moment.

Bineinteles ca mai sunt destule melodii pe care puteti sa le alegeti si poate sa va reprezinte.

Cu speranta ca v-am ajutat in alegerea melodiei de incepere a nuntii voastre, as vrea sa va mai ofer in incheiere cateva sfaturi esentiale pentru o buna desfasuarare a momentului. Cel mai important lucru, pe langa alegerea melodiei, este felul în care o dansati.

Simte melodia, nu numara pasii, nu te uita la invitati, priveste-ti partenerul in ochi si lasa-te purtata de muzica. Traieste acel moment al vostru cu toata intensitatea si bucura-te de cele cateva minute in care  plutesti in bratele persoanei iubite pe melodia preferata!

 

Portofoliul meu il gasiti aici: fotograf de nunta

 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole accesati: Blog-ul meu 😀

La un moment dat, chiar in mijlocul unei vieti obisnuite, dragostea ne ofera un basm. Esti din Constanta si vrei povestea ta de basm, alege fotograf nunta constanta iar povestea ta va fi realitate.

Fotografiez în stil foto-jurnalistic miri si povestile lor de iubire. Surprind freamatul pregatirilor, sensibilitatea momentelor de spirit prin care destinele lor se unesc. Momentele pline de emotie si bucurie din cadrul receptiilor.

Stilul în care lucrez impune sa însotesc mirii într-un mod cât mai discret pe tot parcursul evenimentului. Sunt alaturi de ei pentru a captura în imagini cât mai naturale si artistice personalitatea lor. Nu ma limitez la un numar de cadre trase la eveniment. Asigur ca nunta va fi surprinsa în toate momentele sale. Fotograf eveniment constanta, face din evenimentul tau o adevarata poveste ce poate dainui prin imagini, ani intregi.

Eu sunt fotograf nunta Constanta, dar fotografiile le fac oriunde. Iubesc ceea ce fac, sunt un om norocos, care nu simte ca munceste, si asta se datorează voua. Oameni calzi, buni, cu dragoste în suflet, care ma inspira nu numai în fotografie, ci si in ce fac cand nu fotografiez, este adevarat ca foarte rar nu fotografiez 😀 Va multumesc ca v-ati facut timp sa vedeti ceea ce fac.

Ma gasiti ca fotograf nunta constanta si pe www.top5constanta.ro”

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 5 / 5. Numar de voturi: 19

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 2.886 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *