Nikon Z6

Nikon Z6 este un aparat foto mirrorless full-frame de inalta calitate, lansat de Nikon in 2018. Aparatul este proiectat pentru fotografia si filmarea video profesionale, si beneficiaza de un senzor CMOS de 24.5 MP si procesorul de imagine EXPEED 6. Acestea ofera o calitate a imaginii exceptionala si performante de inalta precizie, chiar si in conditii de lumina scazuta.

Cu un autofocus precis si rapid, Nikon Z6 poate fi utilizat pentru a captura imagini si clipuri video de inalta calitate, cu viteze de cadre de pana la 12 fps. Aparatul ofera si un ecran tactil inclinabil si o vizor electronic cu o acoperire a campului vizual de 100%.

Nikon Z6 este, de asemenea, compatibil cu o gama larga de obiective Nikon Z si F-Mount prin intermediul unui adaptor opțional. Acest lucru permite utilizatorilor sa profite de o gama larga de optiuni de obiective pentru a se potrivi cu diferitele nevoi de fotografiere.

In concluzie, Nikon Z6 este un aparat foto mirrorless full-frame de inalta calitate, cu performante excelente si o calitate a imaginii exceptionala, recomandat pentru fotografii si videografii profesionisti sau amatori care doresc sa isi imbunatateasca calitatea fotografiilor si a filmarilor video.

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 5 / 5. Numar de voturi: 2

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *