Madalina si Danut

Madalina si Danut au ales sa-si celebreze juramantul de dragoste si devotament unul fata de celalalt intr-un cadru natural si incarcat de emotie, intr-un oras cu oameni dragi si cu o traditie bogata. Nunta lor a avut loc in Tulcea, unde au fost inconjurati de familie si prieteni in timp ce au schimbat promisiuni si au impartasit bucuria acestui moment special.

Dupa ceremonie, cuplul a ales sa continue sarbatoarea lor de iubire si fericire intr-un cadru romantic si unic: pe plaja din Constanta. In lumina delicata a apusului, Madalina si Danut au pozat pentru fotografiile lor de nunta, imortalizand acest moment minunat.

Cu un peisaj natural de vis si cu o atmosfera relaxanta, plaja din Constanta a oferit un decor perfect pentru sedinta foto de dupa nunta. Fotografiile capturate in aceasta sedinta sunt o amintire vie a acestui moment special, care va ramane pentru totdeauna in sufletele lor.

In concluzie, nunta lui Madalina si Danut a fost o sarbatoare de iubire si fericire, organizata intr-un cadru natural si incarcat de emotie, care va ramane pentru totdeauna in amintirile lor si in cele ale celor dragi.

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 5 / 5. Numar de voturi: 1

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 36 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *