Vrei să începi pregătirile pentru nuntă și nu știi cum?

 

O fotografie face cât o mie de cuvinte, iar un sfat bun aduce liniște și bucurie

 

 

Vrei să începi pregătirile pentru nuntă și nu știi cum? Alege fotograful!

 

Nunta este evenimentul pentru care te pregătești cu destul de mult timp înainte, ce implică decizii si alegeri ce o dată făcute, nu mai există cale de întoarcere sau a doua șansă de a le reface. Este evenimentul cu cea mai mare încărcătură emoțională, iar organizarea nunții poate prespune și ea un mare stres și multe nopți nedormite.

Pentru o nuntă perfectă trebuie să ținem cont de multe aspecte și să luăm în considerare toate posibilitățile. Este adevărat că atunci când pornești planificarea nunții și stabilești o dată exactă pentru marele eveniment te copleșesc emoțiile și simți că ai atâtea lucruri de făcut încât nu știi cu ce să începi.

Cum ar fi dacă cineva te-ar îndruma și ți-ar putea da sfaturi prețioase pentru marea voastră zi? Poate vă așteptați să vă spun să apelați la un wedding planner, însă cum ar fi dacă această cheltuială ar putea fi scutită?  Dintre toate persoanele ce vor lua parte la nunta voastră și vor fi implicate în planificarea nunții voastre perfecte, singura persoana ce va fi alături de voi de dimineața până a doua zi este fotograful. Este prima persoană ce apare în dimineața nunții și vă va însoți în toate momentele cheie din ziua destinată vouă și este printre ultimele persoane care pleacă atunci când nunta s-a încheiat.

 

V-ați gândit vreodată că persoana, care prin natura job-ului său, este obligată să fie atentă la toate detaliile dintr-o nuntă, la emoții, la momentele cheie, la invitați, la miri, este fotograful? Așadar cine mai bine v-ar putea sfătui despre tot ce implică o nuntă și tot ce aveți nevoie să știți pentru ca evenimentul vostru să fie unul unic și de vis, fix așa cum vi-l doriți.

Sunt momente când nu știi ce să alegi, ce decizii să iei în privința decorațiunilor, a sălii unde va avea loc evenimentul, formația pentru nuntă sau cum să îți organizezi programul astfel încât să poți ajunge la biserică, la restaurant și să ai timp pentru fotografiile de nuntă, amintiri prețioase ce dăinuiesc peste ani. Un program bine pus la punct și stabilit din timp vă ajută să aveți timp pentru tot ce v-ați propus să faceți în ziua respectivă și de asemenea să le aveți pe toate la îndemână fără a alerga și a simți oboseala și stresul.

Ziua nunții nu trebuie să fie despre stres, despre agitație, despre alergătură…ziua nunții trebuie să fie ziua voastră magică, să fiți fericiți, să vă bucurați de fiecare moment, iar fotograful să vă imortalizeze fiecare zâmbet sau fiecare lacrimă de bucurie.

 

De ce este important să contractăm fotograful prima dată?

Comunicarea dintre viitorii miri și fotograf este extrem de importantă, iar voi, ca viitori miri și organizatori ai celei mai mari petreceri din viața voastră, trebuie să profitați de cunoștintele fotografului, de experiența acestuia, de tot bagajul de informații acumulate în timp și lucrând în acest domeniu.  Fotograful, mai mult ca oricine deține informații prețioase pentru organizarea nunții voastre, informații esențiale de care vă puteți folosi pentru o bună desfășurare a evenimentului. Și dacă aveți această ocazie minunată, de ce să nu profitați și să o folosiți la maxim?

Fotografia de nuntă este singura dovadă palpabilă din toată nunta, este singurul lucru ce va rămâne pe viață. Este rememorarea momentelor frumoase, emoțiilor, iar albumul de fotografii este lucrul pe care copiii, nepoții și nu numai îl vor privi.

 

Portofoliu

Momentele de neuitat sunt datorate unu fotograf nunta constanta, de ce este important sa contractam fotograf nunta constanta? Fotografie nunta constanta este singura dovada palpabila din toata nunta. Pentru o nunta perfecta trebuie sa tinem cont de multe aspecte si sa luam in considerare un fotograf profesionist in Constanta.

Iti plac fotografiile mele?

Lasa o recenzie, te rog!

Rata medie 4.9 / 5. Numar de voturi: 41

Fii primul care voteaza!

Imi pare rau ca munca mea nu iti este pe plac!

As vrea sa imbunatatesc lucrul asta.

Imi poti spune cum pot imbunatati ceea ce fac?

(Visited 712 times, 1 visits today)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.