Parteneri de incredere

Fotografia este arta in adevaratul sens al cuvantului, dar cateodata avem nevoie de un partener de incredere.

Inca de la inceput, am ales parteneri de incredere, cu vehime si corecti, pornind astfel pe un drum cu aceleasi idealuri.

 

 

ALIZERA – PLATFORMA CU FURNIZORI DE INCREDERE

 

Privind in fata, pe drumul nuntilor constantene, am hotarat sa ma axez pe arta fotografierii in cea mai mare zi din viata unui cuplu.

Deoarece nunta este unul din cele mai importante momente ale vietii si nu putem da timpul inapoi sa schimbam ce nu a mers bine, furnizorii pentru nunta de pe alizera.ro sunt verificati temeinic, astfel incat mirii vor putea organiza nunta mai usor, fara frica unei colaborari defectuoase.

Aici intervin furnizorii de incredere! Astfel am fost selectat si contactat de echipa Alizera sa inscriu serviciile mele pe portalul acestora. Nu numai portalul trebuie sa fie de incredere, ci si furnizorii de servicii din acesta.

Daca ati colaborat cu mine, imi puteti lasa o recenzie pe pagina alizera: Petrica Sima Photographer Constanta.

FOTOGRAFIA DE NUNTA

 

Nunta este un eveniment irepetabil, cu toata agitatia ce o inconjoara, cu micile imperfectiuni, cu emotii si cu asteptari implinite sau nu. Cel mai important este sa o tratezi cu seriozitate si sa respecti atat mirii cat si pe participantii la aceasta.

De aceea, ma pregatesc temeinic pentru a imortaliza toate zambetele, emotiile, lacrimile de fericire si tot ceea ce face ziua nuntii sa fie una speciala, de neuitat.

Cele mai importante momente din viata noastra le putem surprinde prin imagini. O imagine face cat o mie de cuvinte…

 

CUVANT DE INCHEIERE

Avand in vedere ca marele eveniment este o data in viata si nu poate fi repetat daca ceva iese gresit, nu putem pune pauza si relua cand dorim, eu, ca fotograf pentru nunta, asigur miresele ca voi face tot posibilul sa ating un numar cat mai mare de cadre, sa evidentiez emotiile si sa imortalizez reactiile invitatilor astfel incat voi, mirii, sa nu pierdeti nimic din seara voastra.

 

     Va doresc spor la organizare!

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *